25 Şubat 2015 Çarşamba

Vichy İdealia BB Krem

Blogumun bugünkü misafiri Vichy İdealia BB Krem...

Ürünün açıklaması şöyle, Idealia BB Kremin içeriğindeki Hyaluronik asit sayesinde cilt dokuları güçlenir, yeniden yapılanır. Kremin etkisini kuvvetlendiren Vichy termal suyu, içeriğindeki mineral içerikli olan özel formülüyle cildinizi yatıştırır, ferahlatır, besler ve nemi cilde hapseder. İçerisindeki zengin selenyum maddesi, Shea yağı ve yağ ekstreleri de cildinizi beslerken aynı zamanda onarmaya yardımcıdır. 
Arındırılmış olan mikro pigmentler ise kusurlu ve solgun görünümü yok eder, cilt yüzeyinde doğal, pürüzsüz bir cilt görüntüsü sağlar. SPF 25 korumasına sahip olan ürün UVA/UVB filtreleri ve E vitamini ile cildi UV ışınlarından ve serbest radikallerden korur. Parlak, düzgün ve genç görünümlü bir cilt için en iyi yardımcınızdır, üstelik tek ürünle.
Tüm cilt tiplerine uygun olarak Vichy tarafından üretilen, güzelliği ve bakımı bir arada sunan, son derece kaliteli bir üründür.
Parabensiz olan ürün, aynı zamanda cildinizi güneşin zararlı UV ışınlarından da 25 faktör özelliği ile korumaya yardımcıdır. Günümüzde sürekli bir koşturma halinde olan insanlar için çok uygundur. Cildinize pürüzsüzlük ve eşitlenmiş renk tonlaması katarken, besler, onarır ve korur. Hepsi sadece tek dokunuşla... Hipoalerjeniktir, kuru ve hassas ciltlerde de kullanılabilir.

Benim yorumum ise,
ürünün nemlendirmesi çok iyi, yağlı ciltlerde parlamaya neden olacaktır. Karma ciltlerde üzerinden ince pudrayla geçilince parlama sorunu olacağını sanmıyorum. Azdan-ortaya doğru bir kapatıcılığı var. Fırçayla uygulandığında kapatıcılığı daha yoğun oluyor. Cilt rengini güzel eşitliyor, kızarıklıkları minimize ediyor. Yoğun parfümlü bir ürün, koku hassasiyeti olanlar hoşlanmayabilir. Yapısı yoğun değil, cilde rahatça uygulanıyor. İki rengi var sanırım. Bendeki "Light Shade-Claire". Elimin üzerinde yapısını ve rengini görebilirsiniz.


Ürünün yayılmış hali ise şöyle: Sürülmüş halinden de görüldüğü üzere, ürün ışıltılı bir bitirişe sahip...


Cilt rengim güzel eşitlensin, fazla kapatıcılığa gerek yok ve cildime bakım yapsın derseniz güzel bir tercih ama bence kuru ciltliler çok daha fazla sevecektir...

2 yorum:

  1. İzmir leydisi, çok teşekkür ederim. Güzel bir fikir ve uygulama düşünmüzsünüz Ben de yeni bir blogger olarak hem blogumu tanıtmak, hem de size destek olmak için uygulamanıza katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim. Hemen geliyorum bloğunuza )

    YanıtlaSil